Εταιρικά Events - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Εταιρικές Συναντήσεις και Εταιρικά Party στον πολυτελή μας χώρο

Όποια και αν είναι η εκδήλωση που θα προγραμματίσετε σε εμάς θα βρείτε άψογη την επίτευξη της διοργάνωσης σας. Σε όμορφο περιβάλλον, και με 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Catering το Πισίνα υπόσχεται ξεχωριστές στιγμές για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα προτεινόμενα Μενού που έχουμε διαμορφώσει για Eταιρικά Events ή ακόμα και να διαμορφώσετε τα μενού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, επίσης υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε καθιστό Μenu ή Βuffet και Open Bar.

Στο Πισίνα μπορείτε να διοργανώσετε Events διαφορετικών δυνατοτήτων ανάλογα με την εποχή του χρόνου ( χειμώνας – καλοκαίρι ). Εάν η πρόθεση σας είναι να οργανώσετε ένα Cocktail Party τότε το Πισίνα σας παρέχει και αυτή τη δυνατότητα. Η δυνατότητα που παρέχεται όσον αφορά τα Events, τα Parties και τις Συγκεντρώσεις περιλαμβάνει τη χρήση ολόκληρου του καταστήματος ή τμήματος αυτού. Για όποιο λόγο και εάν επιλέξετε το Πισίνα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ικανοποιηθείτε με το Service την ποιότητα αλλά και την αισθητική των γευστικών προτάσεων.

Το κατάστημα παρέχει κάλυψη οπτικοακουστικών μέσων ασύρματο μικρόφωνο για ομιλίες, projector και δυνατότητα διαφορετικής μουσικής και μικροφωνικής σε διαφορετικά τμήματα του καταστήματος.

  • Χωρητικότητα: 200 ατόμων σε καθιστό Menu ή Buffet στον εσωτερικό χώρο
  • Χωρητικότητα: 300+ ατόμων σε καθιστό Menu ή Buffet στον εξωτερικό χώρο
  • Χωρητικότητα: 300+ ατόμων σε όρθιο Cocktail Party στον εσωτερικό χώρο
  • Χωρητικότητα: 1000+ ατόμων σε όρθιο Cocktail Party στον εξωτερικό χώρο