Αγίου Βαλεντίνου Ρομαντικό Δείπνο Για Δύο στην ρομαντική Μαρίνα Ζέας με ένα Menu έκπληξη

Ελάτε να γιορτάσετε με τον/ην αγαπημένο/η σου την ημέρα του ♥ Αγίου Βαλεντίνου ♥ την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στην ρομαντική Μαρίνα Ζέας με ένα Menu έκπληξη.

Ατμόσφαιρα άκρως ρομαντική, Το Πισίνα φημίζετε ως ένα από τα ποιο ρομαντικά εστιατόρια του Πειραιά και είναι ο ιδανικότερος προορισμός για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η χαλαρή μουσική, το μπλε φως που εκπέμπει η Πισίνα που βρίσκεται στο κέντρο του καταστήματος και η θέα των Yachts που προσαράζουν στην Μαρίνα Ζέας συνδυάζουν ένα κλίμα άκρως ρομαντικό το όποιο υπόσχεται να ζήσετε την τελεία εμπειρία με το ταίρι σας.

Πισίνα Μαρίνα Ζέας, Happy Valentine’s Day 14/02/2023 Ελάτε να γιορτάσετε με τον/ην αγαπημένο/η σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με θέα την Μαρίνα Ζέας και ένα Menu έκπληξη. Πουγκί με κοτόπουλο, σπανάκι, μανιτάρια, τυρί Philadelphia και σάλτσα παρμεζάνας Ανάμεικτη σαλάτα με φράουλα, αχλάδι, καπνιστό χοιρινό και dressing από φράουλα και balsamico Μοσχαρίσια σπαλομίτα με δίχρωμο πουρέ πατάτας, γλυκοπατάτας και σάλτσα porto Μους σοκολάτα γάλακτος με καρδιά φράουλας και ganache σοκολάτας Τιμή ανά άτομο 35 ευρώ Τηλέφωνο Κρατήσεων 2104511324, 6940054589 Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Πειραιάς Μουσική επιλογή από τους καλεσμένους Dj’s του Πισίνα

Ο χώρος μας άκρως ρομαντικός για δείπνο δυο ατόμων υπόσχεται να ζήσετε την τελεία εμπειρία με το ταίρι σας